Imádunk fotózni, és minden alkalommal arra törekszünk, hogy az érzéseket a maguk valódiságában örökítsük meg. Ezért hoztuk létra a Szabó Ivett Fotóműhelyt.
Akiket mi fotózunk, szívesen ajánlanak minket, mivel esküvői fotóikat átnézve újra és újra megélhetik legboldogabb élményeiket. Ezt az eredményt azért szoktuk elérni, mivel minden esküvő életünk esküvője, amelyhez figyelmünkkel és tapasztalatunkkal járulunk hozzá.

Válassz minket, és engedd meg,
hogy Veled örüljünk ezen a csodálatos napon!

Mi csak Rátok figyelünk.

Nem csak fotózunk, hanem segítünk mindenben – az esküvőn innen és túl, amikor és amihez csak kellünk és még tovább.

Jelen leszünk.

Mindenkiről lehet csodálatos képeket készíteni, és mi úgy kapunk lencsevégre minden pillanatot, hogy ott vagyunk, veletek vagyunk.

Mi meglátjuk és megláttatjuk.

Észrevesszük és megörökítjük a legcsodásabb pillanatokat, elkapjuk úgy a megismételhetetlent, ahogy más talán meg sem látta és a végén megmutatjuk, hogy vannak csodák, amelyeket újra és újra átélhetsz.

Egy egész csapat hangolódik rátok.

Az esküvőtök előtt, alatt és után is veletek vagyunk - figyelünk, értünk, érzünk. Életetek legfontosabb napját mi is kitüntetett napnak tekintjük. Veletek törődünk.

Csak pontosan, csak szépen...

Miután véget ért az esküvő napja az emlékek nem halványodnak. Megörökítettük Nektek, és még fel sem ocsúdtatok az élményből máris újra élhetitek a fotók segítségével.